dijous, 27 d’agost del 2009

L'Ajuntament justifica un nyap



Aclariré per començar que l’ajuntament en qüestió és el de la meva ciutat de Manresa, encara que, tal com estan les coses, bé podria ser el de qualsevol altre localitat.

Resulta que a Manresa una de les joies urbanístiques, per no dir la millor, és el Passeig de Pere III repartit en diversos trams amb una plaça entre cada tram. És realment molt acollidor i convida a passejar, com el seu nom indica. A mi em sembla molt superior a les Rambles de Terrassa o de Sabadell, per exemple, i sense que ningú s’enfadi.

Resulta que aprofitant el Fons Estatal d’Inversió Local, es va decidir finançar l’asfaltat d’algun tram, amb tanta habilitat que algunes tapes de clavegueram i dels serveis d’electricitat van quedar tapades per la nova capa d’asfalt. L’Ajuntament va admetre l’errada assegurant que errors con aquest passen sovint.

Home!. Estimat Ajuntament: si aquests errors passen sovint us ho heu de fer mirar. No em puc imaginar que l’obra s’ha fet sense un responsable, ja sigui un aparellador dels d’abans o un arquitecte tècnic dels d’ara. També l’obrer que fa anar l’asfaltadora deu tenir ulls a la cara. No és necessari justificar quelcom d’injustificable. Millor callar.

Per acabar, l’Ajuntament ha dit que el problema serà solucionat aviat aprofitant que els operaris encara treballen al carrer i tenen la maquinaria necessària. Bon consol!.

Com que encara som a l’estiu i s’acosta la Festa Major de Manresa i que jo visc a 1.200 kilòmetres de les tapes del clavegueram del Passeig de Pere III, agafaré aquesta noticia amb una mica d’humor sense oblidar que de fet és un nyap que gaudeix de la condescendència de l’Ajuntament de la molt noble, molt lleial i benefica Ciutat de Manresa.

(Foto del blog Manresa Calidoscopi)