dimecres, 19 d’agost del 2009

Segueixen amb l'engany



Ahir vaig tocar el tema de les informacions, o de les desinformacions, a las que estem sotmesos i que fan caure molta gent en el parany consistent en donar moltes noticies i fer creure que això és transparència.

Els suposats pirates que van (també suposadament) segrestar el vaixell Arctic Sea han estat detinguts, segons informa el ministre de defensa rus. Es tracta de 4 ciutadans d’Estònia, 2 de Letònia i 2 de Rússia. Els 15 mariners estan en bon estat i han estat transportats a un vaixell de la flota militar russa.

Tot molt oficial però que no dona la mínima llum a les preguntes obertes, com per exemple la versió que diu que els pirates, emmascarats, van estar 15 hores dins del vaixell regirant-ho tot i van desaparèixer sense emportar-se res. El Arctic Sea va continuar el seu recorregut i davant la costa portuguesa van ser atacats de nou i els pirates van desconnectar les senyals automàtiques etc., etc. etc.. Com si fos un film de la serie B.

L'OTAN va ajudar amb els seus satèl•lits a localitzar el vaixell, cosa que no ha estat desmentida. L'UE va ser avisada de tot ja que el vaixell anava sota bandera de Malta. Si en tota aquesta historia han intervingut públicament i oficialment el president rus Medwedew, el ministre de defensa rus Serdjukow, l'OTAN i l'EU, cal pensar que el transport no era només de fusta sinó armament atòmic, o diamants com circula per les redaccions dels diaris internacionals.

Jo ja no parlaré més d’aquest assumpte perquè no sabrem mai la veritat i per empassar-me un bon guió i gaudir de bons actors, ja vaig al cinema.