divendres, 7 d’agost del 2009

Picabaralles a València



La Copa del Amèrica, moltes vegades presentada com Copa Amèrica en una deficient interpretació de l’original nom America’s Cup, tindrà lloc l’any 2010 als Emirats Àrabs, i no a València com molts esperaven.

La primera cosa que la noticia posa en clar és que totes les altes inversions que es van fer per la cursa de l’any 2007, de moment no han servit per donar continuïtat a la seu de València. Algú ha d’explicar com és que es gasten tants diners en una infraestructura especial, sense tenir la seguretat, i millor el contracte, per continuar amb l’us de les instal•lacions durant un quants anys.

Obres de prestigi pels polítics de torn, i que després s’han infrautilitzat, en tenim a cabassos. Sense anar més enllà, el Fòrum de Barcelona. Ningú sap que ha passat amb el Fòrum de les Cultures ni que s’ha de fer per omplir i rendibilitzar les costoses instal•lacions de Barcelona.

L’altre dia parlava de la Sala de les Nacions Unides de Ginebra i de l’Aliança de Civilitzacions del senyor Rodríguez, dit Zapatero. Un altre assumpte el de l'Aliança de Civilitzacions que serveix per lluir i acaba en fum.

Potser l’exemple de València, amb totes les picabaralles entre els partits que s’acusen entre ells de poca eficiència per mantenir la seu de la cursa de velers, servirà per no repetir despeses inútils similars. Esperem que el circuit urbà de Formula 1 no sigui el següent mal exemple. L’actuació de molts polítics és com les ungles: és més fàcil que siguin brillants que no pas netes.

1 comentari:

Dessmond ha dit...

València i Barcelona se n'han fet un tip de vendre fum a cop de talonari. I això que són dirigides per dues ideologies suposadament contràries.