dijous, 15 de desembre del 2011

La "R" de ERC




Fa quinze dies vaig escriure un comentari sobre la monarquia en el que deia que el partit amb una R callava i no treballava per una República. El comentari no va agradar a alguns lectors, que van fer us del dret de queixar-se.

Ahir, el lider dels independentistes catalans al Congrés de Madrid va ser rebut, protocolariament, pel Rei d'Espanya. Alfred Bosch va comunicar al Rei, verbalment i per escrit, que la seva formació seguirà treballant perquè Catalunya s'independitzi de l'Estat espanyol.

Certa premsa espanyola ja ha començat a fer conyeta sobre Catalunya, l'Alfred Bosch i la independència, de manera que els que sempre ataquen Catalunya i als catalans ja tenen un argument addicional per seguir amb la seva posició.

Segurament que l'actitud de l'Alfred Bosch i de ERC no tingui immediatament cap conseqüència positiva en el camí vers la independència. De totes maneres és una actitud coherent amb els seus principis, i amb la "R" de ERC.

Crec que val la pena dir-ho perquè si escric quan certes coses no m'agraden, no tinc cap inconvenient en fer-ho també quan un gest em sembla positiu.

1 comentari:

lluís gil ha dit...

Cert, Ramon. S'ha d'estar a les verdes i a les madures i està bé posar les coses al seu lloc. L'Alfred Bosch té opinió i, encara que no estic en els seus plantejaments, s'ha de veure quin camí fa.

Salut!trinerme