dissabte, 28 de març del 2020

Tornem-hi




Després de gairebé tres anys sense escriture regularmente blogs, he decidir recuperar les meves intervencions, per tal de continuar d'alguna manera els més de 650 blogs meus publicats.

El meu relativament llarg silenci no té cap motivació especial, ni per avorriment, ni per comentaris negatius, ni per cap altra raó física o intel·lectual. Suposo que tothom necessita en algun moment fer una pausa, marcar una distància i mirar cap a un altre costat.

Tornem-hi, doncs. De temes no en manquen. Alguns ens fan a tots iguals (virus). D'altres ens recorden les moltes diferències entre persones i països, sobretot als que vivim lluny de Catalunya.

Els temes polítics seran segurament una bona part dels meus comentaris, però sense oblidar els culturals, tan enriquidors en moments difícils com els actuals.

Per acabar aquesta primera retrobada voldria fer una citació del gran i admirat literat suís Friedrich Dürrenmatt : „ Molt homes han estat educats a no parlar amb la boca plena, pero no tenen cap consideració a l'hora de fer-ho amb el cap buit."