dijous, 4 de juny del 2009

Els independentistes reben arguments a favor


Tots sabem que les eleccions, polítiques, d’empresa o de club, suposen un veritable bombardeig de promeses, auto-complaences, cops baixos i altres instruments per permetre de pispar algun vot dels que anirien a un candidat rival. També és comú que els que fan part del segon o tercer nivell «ensabonin» al cap o facin «la pilota».

En tots el casos, s’ha de demanar una certa mesura i un mínim de nivell intel•lectual, no fos cas que pensin que fem part d’un ramat que camina a cop d’esquella, amb el xiulet del pastor o amb el bordar del gos.

Les paraules de la secretaria d’organització del PSOE, Leire Pajín, reclamen una desqualificació immediata i mesures internes altrament no només es retrata ella sinó tot el partit. Aquesta senyora ha tingut la patxoca de dir, textualment, sobre la coincidència de la presidència de Barack Obama als Estats Units i la de José Luis Rodriguez a l'UE : «Les sugiero que estén atentos al próximo acontecimiento histórico que se producirá en nuestro planeta : la coincidencia en breve de dos presidencias progresistas a ambos lados del Atlántico...dos liderazgos, una visión del mundo, una esperanza para muchos seres humanos ».

Estic segur que molts membres i partidaris del PSOE s’han enrojolat de vergonya i els del PSC tindrien de donar senyals de no participar d’aquestes manifestacions malgrat l’apropament entre els dos partits.

Si ningú reacciona davant de tanta estupidesa, l’independentisme que ja té un bon paquet d’arguments a favor en pot afegir un altre que per molt intranscendent que sembli, reflecteix un estil, un tarannà que ningú de nosaltres, independentistes o no, pot aprovar. Sobretot, que no ens confonguin amb ells, els de l'esdeveniment històric!.