dimarts, 20 d’abril del 2010

Els problemes no resolts


Entre la cendra del volcà i el partit d’avui al vespre del Barça a Milà sembla que tots els temes que ocupen i preocupen estiguin momentàniament aparcats.

Del TC ja ningú sap que dir perquè fa tant temps que esperem una sentencia que fins i tot s’està imposant el “demà m’afaitaràs» o si voleu, amb expressió més moderna el “passotisme”.

Cada vegada interessa menys la famosa sentencia perquè tothom és conscient que la retallada serà gran i per tant és obligat un plantejament de les actituds particulars davant el fet irreversible d’un Estatut retallat i llunyà del que la gent va votar.

També cau un silenci mediàtic sospitós sobre la consulta del proper dia 25 sobre la independència. Està previst que votin ciutats importants però no veig el ressò que caldria esperar. Tinc el pressentiment que certa premsa, en mans d’un poderós grup, està fent el distret amb la complicitat de l’actual Govern de la Generalitat. Potser no és tal com jo dic, però ho sembla.

Deixem que els avions tornin a creuar el cel i que el Barça faci un bon paper. Demà ens tornarem a topar de nassos amb els problemes no resolts, que són molts.