dijous, 7 de gener del 2010

Zapatero i el Mag Lari


Les riallades que Europa va dedicar al senyor Zapatero després del seu discurs inaugurant de la presidència de torn de l'UE, i que jo comentava el dilluns dia 4, encara no s’han apagat.

Una ullada per internet als diaris més importants d’Europa dóna una idea clara que la manca d’idees (perdoneu la redundància) del senyor ZP en matèria econòmica el desautoritzen per autoproclamar-se salvador de l’economia europea.

De fet, fins avui, només ha fet una reunió amb els ex-càrrecs Jacques Delors, Felipe González i Pedro Solbes, reunió que certa premsa ha qualificat de “reunió de zombies”. I com que no sembla que amb reunions com l'esmentada pugi el nivell de saviesa econòmica del govern de Madrid, cal preguntar-se perquè ZP va treure pit quan s’imposava una certa discreció vistos els resultats obtinguts a casa seva.

Avui és el dia 7 dels 181 dies de la presidència espanyola de l'UE. Ha passat per tant un 3,3% del temps a disposició de ZP per intentar acomplir el seu propòsit. En economia, un 3,3% és molt, de manera que esperem, i amb nosaltres Europa, que aviat proposin actuacions i no reunions i recepcions.

Crec que ZP tindria de cercar assessoria de gent com el Mag Lari. El nostre Mag ens agrada tot i que sabem que treballa amb trampa,. Lari no enganya sinó que il•lusiona i tothom sap que les coses no són com ell ens les fa veure. Per tant, ZP amb una mica d’ il•lusió ens recordaria al Mag Lari.