dijous, 4 de febrer del 2010

ZP i el Barça


Diguem-ho una vegada més: l’esquerra segurament disposa pel càrrec de president del govern a Madrid d’algú amb més personalitat i carisma que el senyor Rodríguez, anomenat Zapatero. Només s’entén que el mantinguin en primer pla si és que amb la seva palesa incompetència en molts assumptes permet que els que de veritat manen vagin fent la seva, mentre ell es passeja fent un normalment trist paper.

Potser també el mantenen perquè amb el senyor Rajoy com a contrincant, no cal que l’esquerra s’escarrassi massa per guanyar les generals. Pot ser.

Ara ens assabentem que el dit ZP ha demanat al Barça, per intermedi del tresorer Xavier Sala i Martin, que ajudi a millorar la imatge d’Espanya. Home, que el senyor ZP era un “fan” del Barça ja ho havíem sentit dir però el que no ens podíem imaginar és que tot un president del govern central admeti públicament que el Barça és més que un club i que pot fer la feina que, en altres llocs, hauria de fer el senyor Moratinos, per donar un exemple d’incompetència.

Espero que el Barça no es fiqui en aquest embolic. La sol•licitud de ZP demostra que ja no sap que fer i tampoc ha dit com pensa que el Barça pugui ajudar a la imatge d’Espanya: ¿posant «España, olé» a les samarretes en lloc d'UNICEF? ¿canviant la lletra de l’himne per cantar «Todo el campo es un clamor”?.

Esperem que quan torni dels Estats Units després de resar a no sabem qui ni com, ja que és agnòstic, ens explicarà la pasterada que pensa fer amb el Barça.